Klacht: Veiligheidsgordel hapert bij warm weer

op 13 augustus 2017 over Fiat in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mijn Fiat 500 van 2013, 15.000 km op de teller, heb ik de laatste tijd problemen met de gordel aan bestuurderszijde die telkens vast slaat na een klein stukje uittrekken bij het vastzetten. Mankement gemeld bij Fiat, maar die weigeren dit als coulance te behandelen, vanwege dat het onderhoud op de Fiat niet door een erkendegarage is gebeurd en ook niet in het onderhoudsboekje is geregistreerd. Dit is m.i. Volkomen belachelijk, ik heb ook een Audi A6 van 2005 met bijna 300K op de teller en alles werkt nog perfect. Een gordel hoort volgens mij altijd langer dan 4 jaar mee te gaan en zo niet, dan is er duidelijk sprake van garantie/coulance. Ik begrijp nu waarom zo’n beetje alle Fiat dealers in de omgeving verdwenen zijn, extreem slechte service.

Gewenste Oplossing:

Als het kostenloos door Fiat opgelost wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fiat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fiat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SnakryPuppy