Klacht: Veiligheid huisjes

Wasco03 op 22 november 2022 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hadden via de lidl een 6 persoons huisje geboekt in Limburg de peel. We kregen een 5 persoons huisje toegewezen. Bij aankomst bleek dat we pas een uur later het huisje in konden. Hiervoor kregen we van center parcs een vergoeding dus dat was netjes geregeld. Zitten wij savonds rustig even op de bank komt er zomaar iemand binnen. Wij de deur maar op slot gedraaid want het is toch vreemd dat er zomaar mensen je huisje binnen kunnen lopen. De volgende dag staat er weer iemand binnen weggedoken in een hoody was onverstaanbaar. Het is toch eigenlijk vreemd dat er tot 2x toe zomaar mensen binnen kunnen komen. Dit omdat de deurknop aan de buitenkant zit. We hadden een klein kind 4 jaar bij ons die behoorlijk was geschrokken en niet meer wilde slapen omdat die bang was dat de mensen terug zouden komen. Beste center parcs waarom geen afgesloten deuren die alleen met een sleutel te open zijn. Zodat ook kinderen zich veilig voelen.

Gewenste Oplossing:

Ik laat een passende oplossing aan jullie over. Maar vind de veiligheid op de parken heel belangrijk en dat hebben we gemist.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Center Parcs

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Center Parcs nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wasco03