Klacht: Veet Spawax aanbieding uit de folder van 2 mei t/m 7 mei 2017

op 02 mei 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de Veet Spawax aanbieding ben ik op 2 mei om 08:30 ( opening van de winkel) bij de Kruidvat op het van Heekplein te Enschede geweest. Aldaar kreeg ik te horen dat het artikel niet aanwezig en ook niet meer geleverd zou gaan worden in de loop van de actieweek/folder. Daarop ben ik naar een tweede vestiging gegaan alwaar ik om 08:40 uur aankwam en ook hier vertelde men mij dat het artikel niet leverbaar is. En men kon mij ook niet vertellen din welke vestigingen het artikel wel leverbaar zou zijn. Dus toen op naar de derde vestiging op winkelcentrum Deppenbroek en ook hier geen Veet Spawax. Ik vindt dit pure misleiding van de klant!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de Kruidvat levert wat er in de folder staat dus de Veet Spawax voor 10 euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door conniedegroot