Klacht: Veelste late levering

op 06 april 2020 over GSMWeb in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Samsung s20 plus besteld op 19maart 2020 en is stond bij 1 a 2 dagen aan huis.
Helaas zijn we inmiddels op 6 april 2020 en heb nog steeds geen toestel. Inmiddels loopt er een actie bij waar ik geen recht op heb gratis Galaxy fit erbij. Waar ik eigelijk vind dat we wel te hebben aangezien toestel nog niet binnen is. Ik vind het het erg jammer dat het zo is gegaan zonder enkele informatie van status tot je er zelf achter aan gaat.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er een compensatie wordt gedaan voor het te lang wachten op de levering.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GSMWeb

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSMWeb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rach90