Klacht: Veel te vroeg bezorgd.

op 02 augustus 2017 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was zelf nog niet thuis, maar zou iets voor half 7 thuis zijn. Dus ik had mijn pizza besteld zodat hij om 18.30 bezorgd zou worden. Ik was uiteindelijk zelf thuis om 18.20, maar toen bleek dat de pizza al om 18.15 was bezorgd. Het was dat mijn vriend op het punt stond om de weg te gaan anders was er ook nog eens niemand thuis geweest om de pizza (veel te vroeg) aan te nemen. Toen ik de pizza kon eten was hij al lauw. Als ik dus iets later thuis was geweest was hij al koud geweest. Ik vind het een slechte zaak dat ze pizza een kwartier voor de gekozen bezorgtijd wordt geleverd. Zo heb ik dat niet besteld en daar heb ik ook niet voor betaald.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het fijn vinden als de pizza in het vervolg gewoon om de afgesproken tijd bezorgd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lilian96