Klacht: Veel houten stokjes en zwart bolletjes in de bus

op 26 september 2016 over West Sigaretten in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook al jaren west busje shag en de laatste tijd moet ik zeggen met ontevredenheid dat er steeds meer gruis en stokjes voorkomen met ook zwart bollen zie foto betreft de zwarte bollen en de normale shag . Ik heb het gevoel dat er van alles in de bus gestopt wordt want het verkoopt toch wel nou bij deze wordt het overstappen naar een andere merk.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit onderzocht wordt en ook als ik de bussen die te veel zooi in had wat er niet thuis hoort dat zijn 3 bussen nu dat ik gewoon een nieuwe van ze krijg .

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over West Sigaretten

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over West Sigaretten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DE ROKER