Klacht: van kastje naar de muur

op 07 september 2018 over AB InBev in de categorie Internetshops - Voeding en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

19 juli via website gevraagd of het mogelijk is dat ik van Hertog Jan tripel bier hevige hoofdpijn kan krijgen die een dag aanhoudt en niet met 2 paracetamol tabletten te verhelpen is.
Kreeg van AB-Inbev Leuven een doosje waarmee ik een flesje tripel dat ik bewaard had kon opsturen naar AB-Inbev Breda.
De bonnen van versturen en afleveren van het pakket door PostNL heb ik bewaard. Een week later krijg ik opnieuw een doosje met hetzelfde verzoek, een flesje opsturen. Na een telefoontje met AB-Inbev zou men e.e.a. uitzoeken, maar ik heb niets meer vernomen.

Gewenste Oplossing:

Dat men mij alsnog laat weten wat er met het flesje gebeurd is en als er onderzoek is gedaan mij op de hoogte stellen van het resultaat. Heb in begeleidende brief gevraagd om een contra expertise door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Alle klachten die gemeld zijn door Jacques Post