Klacht: Geld achterover gedrukt

skihut op 04 juli 2020 over AB InBev in de categorie Internetshops - Voeding en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een horecaonderneming gehad in het centrum van Breda.Nadat ik het pand helemaal verbouwd had kwam inBev controleren bij mij. Er werden alleen maar positieve dingen gezegd. Echter na 3 jaar begon de ellende. De loodgieter moest komen voor het sanitair. Deze rekening was eigenlijk voor de brouwerij, echter ik kreeg hem op mijn bord. Nadien kwamen er nog meer rekeningen bij, waaronder voor de drankvoorraad van de oude uitbater. Als ik niet zou betalen zou inBev de deur sluiten.

Dit hele verhaal heeft mij meer dan 200000 euro gekost.

Gewenste Oplossing:

Dat inBev gewoon erkent dat er misstanden zijn geweest toen het nog interBrew was. En dat inBev met mij rond de tafel gaat zitten om tot een oplossing te komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AB InBev nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door skihut