Klachten over Van Houwelingen & Partners

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Van Houwelingen & Partners zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Van Houwelingen & Partners in de categorie Incassobureaus

4 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Na 4 maanden loonbeslag laatste op 14 december Met 270 euro teveel afgehouden nu 3 januari nog niet terug gestort zodat ik lekker zonder geld zat met kerst en oud en nieuw bedankt voor het pure Hufterig gedrag gewoon schurken Lees meer

Op 18/4 kreeg ik een mail van mijn werk dat er om betaling verzocht werd door houwelingen en partners voor loonbeslag wegens een bekeuring, nu moest ik dat toch betalen maar door mijn scheiding kon ik dat niet omdat ik... Lees meer

Van Houwelingen & partners heeft een (dreig)brief gestuurd naar mij zonder daadwerkelijk verder mijn situatie te bekijken. Als Van Houwelingen & partners mijn situatie/dossier goed bekeken hadden, kwamen zij teweten dat ik in de schuldsaneringstraject zit en mijn betalingen... Lees meer