Klacht: valt brandend van de sigaret

op 06 augustus 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na verloop van tijd valt het brandend deel van de sigaret af ik vind dit ik zeer gevaarlijk en ook als ik op een stoel met stoffen bekleding zit dat gaat me op deze manier goud geld kosten dit is in het verleden niet van toepassing ik zelf denk dat ze hiermee de vulling minder maken om toch de productie winst te handhaven

Gewenste Oplossing:

geen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door peterbruil6@gmail.com