Klacht: Valse voorwaarden online.nl FOX Sports

op 28 september 2016 over Online in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fox Sport international afgesloten voor het nieuwe seizoen. Online.nl geeft op de website aan dat Fox Sports Premieur League uitzendt, echter is dit niet het geval. Na oplevering kwam ik hier achter, direct opgezegd. Online.nl wil mij afschepen met een compensatie van 12 euro verder vindt men dat ze mij wel aan het opzegtermijn kunnen houden. Hierdoor moet ik ook de volgende maand gewoon maar even betalen.

Dit is het zelfde als een abonnement nemen op een krant, enkel de voorpagina krijgen en gewoon de maand erna betalen voor enkel weer de voorpagina.

Opvallend is ook, dat ik dit zon 6 weken geleden gemeld heb, en Online.nl blijft deze leugen vermelden op haar website, zie bijlage.

Gewenste Oplossing:

Tevreden ben ik wanneer Fox Sports International direct wordt stop gezet en ik het volledige bedrag terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Online nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Online.nl verkocht mij een sprookje.