Klacht: valse bonus aanbieding

op 18 december 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In het reclameblaadje van de ah xl (geldig van 18 t/m 26 december 2017) staat dat je er 24 blikjes a 0,33l voor 7.99€ in de bonus krijgt. Dit is niet waar, ik ben in het xl-filiaal in Kerkrade geweest en daar kreeg je maar 12 blikjes voor dat geld. De baas vertelde dat het zich om een fout handelde maar dat heeft hij me een maand geleden ook al eens wijsgemaakt, toen handelde het zich om een bonusaanbieding Grolsch bier.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het bier krijg voor de prijs waar het voor aangeboden word, ik had graag 24 trays van 24 blikjes voor 200 euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nicole roth