Klacht: Valse aanmelding

op 08 juni 2021 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meneer aan de deur geweest met gratis lot. Ik vroeg specifiek of er geld van de rekening zou worden afgeschreven. Duidelijk antwoord was nee, zolang je maar deze maand opzegt. Ik heb natuurlijk een getuigen en snap deze wanpraktijken niet. Beste vriendenloterij, ik ben onder valse informatie lid geworden, heb nu wel opgezegd maar ik speel op 1 of andere manier nog mee voor juni juli. Dus opzeggen per direct kan niet. Graag mijn geld terugboeken of ik ben genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug en per direct opzeggen nooit meer voor mijn deur proberen aan te bellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dino1991