Klacht: Valse aanbieding

op 14 juli 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 13 juli als bonuskaartklant een leuke e-mail ontvangen voor een gratis
gazpacho. Op 14 juli naar de AH super in Muiden voor het halen van de wekelijkse boodschappen. Navraag gedaan over de gratis gazpacho. Helaas deze was niet bij hun bekend. Gebeld met de klantenservice. Mij werd geadviseerd naar het filiaal Achtergracht in Weesp te gaan. Ik weer in mijn auto gestapt en naar de Achtergracht gereden. Ook in deze vestiging was het was de Alvalle gazpacho niet verkrijgbaar. Wilt u mij a.u.b. in het vervolg niet meer van die dooie mussen naar mij sturen. Scheelt mij veel tijd en ergernis.

Gewenste Oplossing:

Dat lukt voor deze aanbieding niet meer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frans.bakker@upcmail.nl