Klacht: Vals voorgelicht in KPN winkel

op 25 september 2017 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdag 22 sept 2017 in KPN winkel mijn contract met 2 jaar verlengd. De nieuwe iPhone 8 was opdat moment niet voorradig in de winkel en voorgesteld werd om het op te sturen. Na gevraagd te hebben hoelang dit zou duren werd er gezegd 2 tot 3 werkdagen en zou per e-mail op de hoogte worden gehouden van de bestel status. Aangezien ik die niet ontving besloot ik te gaan bellen en kreeg als antwoord dat het zeker nog vier weken ging duren. Er werd bij gezegd dat ze dat in de winkel zeker wisten en de conclusie is dan ook dat ik bewust foutief ben voorgelicht. Ik voel mij hierdoor bedonderd.

Gewenste Oplossing:

De telefoon (iphone 8 binnen twee werkdagen te leveren of ontbinding van mijn contract.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Piet Bosma