Klacht: Alleen tegen meerprijs is er in het weekeinde te boeken

peter987 op 05 februari 2012 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 20 nov 2011 bovenstaande voucher gekocht. Verschillende pogingen gedaan om deze gedurende het weekeinde te verzilveren, maar er is nooit plaats. Via de site van de Holerhof vooruit kijkend zouden we nu in april kunnen boeken, maar alleen met bijbetaling van €108!

Dit riekt naar oneerlijke praktijken!

Gewenste Oplossing:

Reservering van een kamer gedurende een weekeinde naar keuze tegen inwisseling van het voucher, zonder verplichte meerkosten. Alternatief: geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vakantieveilingen.nl in behandeling genomen

Bericht van Vakantieveilingen.nl

11 jaren geleden - Geachte heer/mevrouw, Wij vinden het vervelend te horen dat u geen reservering kunt plaatsen. Om deze reden hebben wij de waardebon met een halfjaar voor u verlengd zodat deze geldig is tot en met 20 november 2012. Deze verlenging zullen wij per email aan u bevestigen. Wij wensen u alvast een fijn verblijf toe! Met vriendelijke groet, Monique - Vakantieveilingen.nl

Vakantieveilingen.nl

Heeft op 06 februari 2012 om 10:05 geantwoord

Geboden Oplossing:

De waardebon is kosteloos met een halfjaar verlengd.

peter987

Heeft op 06 februari 2012 om 10:13 geantwoord

Waardeloos! zie de gewenste oplossing (en): ik koop geen voucher om een tegoed te hebben, maar om er gebruik van te kunnen maken! Als de Holterhof klantgericht is komen zij mij daarin tegemoet!!!!!!

Reactie van de melder van de klacht

11 jaren geleden - Ik wil helemaal geen verlenging!!!! ik wil gebruik maken van mijn voucher en van een prettig verblijf genieten; kom mij tegemoet door een van de alternatieven te kiezen die ik u voorstel!!!!

Reactie van de melder van de klacht

11 jaren geleden - Wat mij betreft is de klacht dus NIET opgelost!!!!!!!!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vakantieveilingen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bericht van Vakantieveilingen.nl

11 jaren geleden - Geachte heer/mevrouw, Aangezien u geen gebruik wenst te maken van ons verlengingsaanbod hebben we besloten om de veiling voor u te annuleren. Het betaalde bedrag zal binnen 14 dagen geretourneerd worden. We wensen u een prettige dag verder. Met vriendelijke groet, Monique – Vakantieveilingen.nl

Reactie van de melder van de klacht

11 jaren geleden - Heel fijn dat u mij het betaalde bedrag van €60 binnen 14 dagen gaat retourneren. Kunt u mij laten weten op welke rekening u dat zou hebben gedaan? Ik kan niets van een dergelijke storting terugvinden!

Bericht van Vakantieveilingen.nl

11 jaren geleden - Geachte heer/mevrouw, We hebben u zojuist per mail een reactie gestuurd. Met vriendelijke groet, Monique – Vakantieveilingen.nl

Alle klachten die gemeld zijn door