Klacht: Vakantie bij de Roompot!

op 23 augustus 2017 over Roompot in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Roompot Arcen ( klein Vink) August 2017 Vies Bungalow nr 130. Niks was schoon ik moet meteen alles schoonmaken! Vies matrassen. Vies stoelen. Vies kueken. Zie foto.s) Muis in het meterkast! Gebroken koelkast. Ik kan een hele lijst maken. Zwembad heel vies. Mini golf vol net vuil wij moeten het baan schoonmaken voor het spelen. Mensen betalen heel veel geld voor shit! Nooit meer naar de Roompot. Jammer wand ik heb heel veel famile dat komt vanuit Engeland naar ons toe. Sorry maar ik zal geen goede dingen zeggen over Roompot. Ik zal mijn hond daar niet sturen.

Gewenste Oplossing:

Ik denk dat Roompot moet zelf schoonmaken en niet de klanten laten doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Roompot over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Roompot in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Roompot een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Roompot

Heeft op 24 augustus 2017 om 10:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 24 augustus 2017 om 10:31 geantwoord

Het was leuk geweest als Roompot komt met een korting op een nieuw verblijf. juist als ze wil dat mensen een nieuw kans willen geven op een andere park. Ze heeft gebeld dus voor Roompot is het opgelost en dan geen 2 min later krijk ik deze bericht... mmmmm ik neem dit niet serious. Jammer weer!!!

Alle klachten die gemeld zijn door Hobbs