Klacht: Al 7(!) weken inafwachting op het pakket. Zeer slechte service!!

Mar He op 05 april 2018 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op dinsdag 13 februari j.l. is mijn pakket op de post gedaan. Deze is naar het afhaalpunt in Oosterwolde Fr. gestuurd, maar is daar nooit aangekomen. Het pakket is wel 3 of 4 keer naar Haulerwijk gestuurd. Elke keer kwam het daar, via Tilburg en Heerenveen weer terug in Haulerwijk. Absurd. Ik heb hierover wekelijks met de klantenservice gebeld. Er kon nauwelijks een excuus of ‘wat vervelend’ van af.
In de 7 weken tijd heeft UPS maar 2 x contact met mij gezocht. Mail werd niet beantwoord.
Wat mij nog meer verbaasde is dat ze het pakket uit coulance niet naar mijn huisadres ‘konden’ sturen. Dit zou niet mogelijk zijn omdat het een ‘economy’ pakket is en het dus een goedkope levering is omdat er voor een afhaalpunt gekozen is. Opmerkelijk, want het pakket weken lang door heel het land sturen is wel ‘economy’!
Uiteindelijk hebben ze er vorige week (na 6 weken wachten!!) mee ingestemd het naar mijn thuisadres te sturen. En daar wacht ik nu alweer een week op. De track en trace heeft alweer een week dezelfde melding: Vastgestelde afleveringsdatum: Gegevens niet beschikbaar.
Is het mogelijk UPS aansprakelijk te stellen voor diefstal
Het allervervelenste is dat het pakket voor mijn 6 maanden oude dochter en ze groet als kool, dus ik heb er straks niks aan. Dan is het te klein.

Gewenste Oplossing:

Ten eerste wil ik het pakket deze week nog thuis ontvangen. En ik wil gecompenseerd worden voor de schade, omdat mijn dochter de kleertjes niet aan kan hebben ik daarvoor nieuwe moet aanschaffen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar UPS over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door UPS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat UPS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

UPS

Heeft op 05 april 2018 om 13:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Onze excuses voor de vervelende situatie. Als ik kijk naar onze interne systemen dan bent u op 19 Maart per email geinformeerd dat het pakket Retour gestuurd is naar de afzender en dat zij het pakket in bezit hebben.

Hoe vervelend ook, u zult de verzender moeten contacteren om het pakket opnieuw te versturen en indien zij dit willen, kunnen zij als onze opdrachtgever hierover een klacht laten maken en een verzoek tot creditering indienen.

Met vriendelijke groet,
UPS Social Media Team

Mar He

Heeft op 05 april 2018 om 13:17 geantwoord

Ik heb geen e-mail van jullie ontvangen.
Een medewerker van de klantenservice heeft als retouradres, mijn adres opgegeven. En er is tot op heden geen pakket afgeleverd op mijn adres. Gelieve contact opnemen met mijn telefoonnummer, wat bekend is bij UPS, om het adres te verifiëren.

Bericht van

4 jaren geleden - Beste klant, Het retour adres is altijd het adres van de verzender en kan niet aangepast worden. Mocht dit via de Klantenservice zijn aangegeven dan adviseer ik u met hen contact op te nemen, daar wij geen inzicht hebben in hun systemen. Zij kunnen nagaan wat er destijds is beproken. Hoe vervelende ook, uw pakket ligt bij de afzender en wij adviseren u dan ook met hen contact op te nemen als het pakket opnieuw moet worden verstuur. Zie ook ons voorgaande bericht. Wij bieden u onze excuses aan voor de vervelende situatie. Met vriendelijke groet, UPS Social Media Team

Alle klachten die gemeld zijn door