Klacht: uitverkochte producten

I.Middelkoop op 19 december 2019 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ik drie keer tevergeefs naar de jumbo ben geweest om koffie van Buisman ( Latte Macchiato) te halen, terwijl mij de dag ervoor beloofd was dat het de volgende dag absoluut binnen zou zijn, was het vandaag weer niet binnen. Het gaat om de vestiging Walnootgaarde te Nieuwegein, waar ik in de afgelopen jaren al meerdere malen tegen hetzelfde aangelopen ben, bij verschillende producten. Tevens heb ik de klacht dat het brood schijnbaar op standje crematie gebakken moet worden, en ook daar veranderd niets in.

Gewenste Oplossing:

Als het voorraadbeheer eens normaal uitgevoerd gaat worden, en als het brood een normale kleur gaat krijgen waardoor het niet al dezelfde dag te droog is, alsof je oud brood aan het eten bent.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door I.Middelkoop