Klacht: Uitvallen rechter speakers VW Golf 7 kenteken 7 KRS02

op 15 september 2018 over Volkswagen in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn Golf 7 ,kenteken 7-KRS-02 op 13 september 2018 aangeboden voor een service en inspectie beurt.Tevens voor het oplossen van de storing in het audiosysteem, mijn rechter speakers geven geen geluid ,kraken af en toe. De garage heeft als enige oplossing vervanging van het gehele audiosysteem, kosten tenminste 3000 euro. Dit wordt als enige manier gepresenteerd, zonder een alternatief of een financiele tegemoetkoming. Voor mij on acceptabel om 3000 euro kosten te moeten maken om mijn geluid weer op orde te krijgen

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het geluid in mijn Golf weer op het niveau is zoals bij de aankoop van de auto

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkswagen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkswagen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door w.vanhooijdonk