Klacht: Uitvallen internet

Flopjeb50 op 23 februari 2021 over KPN Internet in de categorie Internetproviders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb veel last van weg vallen internet verbinding en dat heb ik van af dat telfort is over genomen door kpn alleen maar storing wel 4 a 5 keer per dag als het niet vakker is ben hard het denken over te stappen na ander provider bij telfort zelf nooit last gehad maar nu bij kpn allees maar schit verbinding en service is ook niet om over te spreken slechte service ook nog maar wel geld innen iedere maand

Gewenste Oplossing:

Kpn Nog niet een dag tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Internet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Internet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Flopjeb50