Klacht: Uitval ondersteuning

Soring op 31 maart 2018 over Sparta in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij tijd en wijlen valt de ondersteuning van mijn Sparta B2 met middenmotor weg. Er verschijnt geen foutcode op het display. Het display wordt ‘grijs’. De batterij is voldoende geladen. Wanneer daarna de lader wordt aangesloten werkt alles gewoon; echter tijdens het fietsen kan het wegvallen zomaar opnieuw beginnen.
Hopelijk kunt u dit probleem duiden.
Bij voorbaat dank, Vr.groet, Mevr. Meeuwsen

Gewenste Oplossing:

Wanneer het functioneert zoals ik verwacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sparta

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sparta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door