Klacht: Uitslag van bh

op 05 juni 2016 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij de primark een bh gekocht, die overigens super lekker zit, maar toen ik de bh uit deed aan het eind van de dag had ik overal ronde rode vlekken op de plek waar de beugel van de bh zit, heel gek want voor zover ik weet heb ik geen allergieën.

Gewenste Oplossing:

Misschien een tegoedbon voor een ander soort bh??

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kimmxx