Klacht: Uitslag en jeuk na dragen nieuw ondergoef

op 26 juli 2016 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zaterdag 23 juli 2016 heb ik.voor mijn.dochtertje 2- pack Frozen boxershorts gekocht. Nu heeft ze deze alle twee een dag gedragen, nu wordt ze wakker van.jeuk en pijn. Ze heeft uitslag precies op de plaats waar de boxershorts hebben gezeten… Welke chemische middelen worden gebruikt bij het pproduceren van dit product? Dit kan toch niet mogen

Gewenste Oplossing:

Als ik.contact heb.gehad en evt een.oplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Esmeralda79