Klacht: Uitschrijving wordt genegeerd

op 19 mei 2020 over BigGym in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind maart heb ik mijn sportschool-abonnement opgezegd, maar hier wordt echter geen gehoor aan gegeven. Ik had een flexibel abonnement dat ik al weinig gebruikte, maar nu vanwege de crisis totaal niet meer. Gezien het maandelijks opzegbaar is lijkt mij dit toch niet zo moeilijk te moeten zijn?

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik ben uitgeschreven en geen betalingen meer ontvang. Uw hulp hierbij s.v.p.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BigGym

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BigGym nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door s. vd bos