Klacht: Uitschrijven wordt niet uitgevoerd

op 22 juli 2017 over Promonederland.nl in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ontvang 3 x per week een mail van promonederland voor de Nederlandse enegieleverancier. Elke keer schrijf ik me uit maar tot op heden geen resultaat. Klik je door op info krijg je een blanco site en contactinfo staat ook nergens. En ook heb ik mij nog nooit aangemeld bij promo voor het ontvangen van e-mails. Het is irritant en met recht spam.

Gewenste Oplossing:

Als de mails ophouden. Ze zien er trouwens ook nog hel onaantrekkelijk uit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Promonederland.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Promonederland.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nnvwvh