Klacht: uitgestelde betaling

op 30 april 2017 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb diverse betalingen op uitgesteld staan ivm een storing bij Paypal , ondanks toereikend saldo op de bank en ook saldo op de paypalaccount en nog nooit betalingsproblemen gehad te hebben . Ik begrijp dat er problemen kunnen voorkomen , maar de stilzwijgende afscherming van de problemen is een groot probleem . Er moet snel een oplossing komen en een bericht naar alle kopers en verkopers met enige uitleg en een vraag voor begrip .
Nu krijg ik al te maken met verkopers die ivm het uitblijven van de betaling mijn credietwaardigheid en mijn betrouwbaarheid als koper , terwijl ik een 100 % tevredenheid heb .

Gewenste Oplossing:

Paypal moet eindelijk de storing oplossen en in ieder geval alle verkopende partijen en kopende partijen informeren wat er aan de hand is en een stand van zaken duidelijk maken

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]