Klacht: uitgedroogde shag

op 07 juni 2016 over Van Nelle in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste 3 pakken 40 grams stevige shag die ik heb aangeschaft waren kurk droog. Dit verscherpt de smaak en maakt dat ik veel gruis over houdt aan het eind van het pak. Een pak gruis (restant) nagewogen en 5 gram weg gegooid. Gezien de prijs van een pak shag vind ik dit echt niet kunnen en is me al vaker overkomen. Bijna acht euro waarvan ik een euro zo weggooi.

Gewenste Oplossing:

Shag moet van goede kwaliteit zijn. Er zit op rookwaar geen houdbaarheids datum waardoor er geen fifo (frist in first out) wordt gehanteerd bij de detaillist. Dit maakt het goed mogelijk dat voorraden veel te lang blijven liggen voor deze in het verkoop vak terecht komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Nelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Nelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roeland Petrus