Klacht: uitchecken verkeerde poortje (?)

op 11 september 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met de NS van Barendrecht naar station Rotterdam Blaak. Aldaar de trap op kwamen we op het perron van de metro en vandaar naar de uitgang. Daar uitgecheckt. Later bleek ons saldo geheel verdwenen: twintig euro bij twee mensen waren afgeschreven.
Ik lees nu op de site van NS dat uitchecken bij een andere vervoerder mogelijk consequenties kan hebben, maar waarom staan er dan geen poortjes bij de trap?

Gewenste Oplossing:

als ik restitutie krijg van het volledige bedrag minus de reiskosten. Ik krijg nu maar 10 euro. Er staat \\\"vergeten uit te checken\\\" Dat zijn wij niet vergeten, maar uitgecheckt bij een andere vervoerder (uitgang RET-Metro)

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 04 oktober 2016 om 08:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door F.J. Boute