Klacht: uitblijven van resultaten

op 14 februari 2018 over CBR in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hierbij dien ik een klacht in wegens het uitblijven van een besluit omtrent mijn rijbewijs. Ik heb op 23 november een gesprek gehad met de arts, op dat moment waren de bloedonderzoeken nog niet binnen. De arts verzekerde mij dat ik binnen 2 weken uitsluitsel zou krijgen. Inmiddels is het 13 februari en nog steeds heb ik geen bericht ontvangen. Ik hoor graag zo spoedig mogelijk uw reactie

Gewenste Oplossing:

wanneer ik tijdig iets te horen krijg mbt mijn rijbwijs

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FAkkernans