Klacht: uit leg parkeer garage olympisch stadion parkeren

op 25 september 2017 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

aangekomen parkeer garage,vroeg aan men achter loket hoe ik een tramkaartje kon krijgen,werd met de vinger gewezen vanuit loket,welke automaat ik moest gebruiken.
zo gezegd zo gedaan,en ja voor een persoon,5,-dus op weg naar tram.
terug gekomen,vroeg hoe ik moest betalen,weer wees de men naar,naar automaat,zo gezegd zo gedaan,hij gaf aan voor 4 uurtjes naar de stad 19,50 aan,schrok me naar.Ik sprak de men aan dat het zo duur was,waarop hij zei,ja dan moet u eerst u ov gebruiken,Dat was een duur middagje shoppen,Kan daar geen uitleg,bij geschreven worden,plus de heren achter het loket zijn liever moe,als dat ze je daarbij helpen.Echt mega veel geld,dus dat doen we niet meer!

Gewenste Oplossing:

Als het wordt uit gelegd hoe het werkt,of beschreven staat,op een bord

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Trudy1902