Klacht: Tweede keer mislukt

op 23 december 2015 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na mijn vorige klacht, waarin ik geel geworden was van de loreal preference belde een super aardige mevrouw me. De oplossing twee verpakkingen van preverence extra licht asblond. Keurig toegestuurd. Wegens persoonlijke omstandigheden pas week later kunnen gebruiken. Na het gebruik heb ik BRUIN haar. En dat voor de kerst. Ongelofelijk. Op de verpakking staat een blonde vrouw. Dit kan niet anders dat dat er verkeerde tubes in de verpakking zaten. Ben er helemaal klaar mee.

Gewenste Oplossing:

Dat ik gebeld word en verder hoef ik van de hele loreal niets meer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 17 juni 2016 om 11:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Producten opgestuurd ter compensatie.

Alle klachten die gemeld zijn door Murday