Klacht: Twee jaar oude aircopomp kapot

op 05 juli 2017 over Renault in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via deze weg wil ik een klacht indienen. Ik heb twee jaar geleden mijn aircopomp van een Renault Koleos laten vervangen, deze was helaas na 6 à 7 jaar aan vervanging toe. De airco is vervangen voor een bedrag van bijna 1000 euro. Nu, na precies twee jaar, is de airco weer kapot, dat lijkt mij wat vroeg. Ik mag aannemen dat de levensduur van een airco toch wel iets langer is. Ik ben teruggegaan naar de garage die hem heeft vervangen. Zijn leverancier geeft aan dat er geen garantie meer op kan worden gegeven. Dus kennelijk kan men niet aangeven wat de levensduur is van een airco. Wie geeft mij de garantie dat er over twee jaar weer een nieuwe airco in moet. Ik vind dit super vreemd!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik kan me voorstellen dat de rekening in verhouding zou moeten kunnen worden gedeeld

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Renault

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Renault nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ton de Deugd