Klacht: Tv geen geluid

op 12 september 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na verhuizing nieuwe klant bij Tele2, internet en telefoon werkt prima. Tv geeft stotterend geluid, gebeld, nieuw kastje gestuurd, weer stotterend geluid, gebeld, nieuw kastje gestuurd, nu helemaal geen geluid. Gebeld, afgescheept. Gebeld, afgescheept. Vele beloftes verder ben ik nog even ver!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik tv kan kijken in de eerste plaatst. Verder zou ik tevreden zijn als de beloftes die je zijn gedaan ook worden nagekomen, tw compensatie voor het vele vele bellen naar Tele2, restitutie van het geld wat ik de afgelopen vier (4!) maanden kwijt ben voor geen tv.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Acqueline