Klacht: Tuinstel barst na 1 week

op 10 augustus 2017 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een tuinstel gekocht bij de gamma en na 1 week door het midden gebaarsten. Langs geweest en de klacht schriftelijk ingediend. Die tuinstel werd gekocht voor de veerjaardig van mijn zoon na keer op keer gebeld kan gamma niks doen en had een tuin vol mensen met de stoelen van mijn huiskamer. De service van de gamma is heel erg slecht , ze kunnen niks doen zonder dat de leverancier ook niets doet. Bij de gamma koop ik nooit meer wat . Het is nu de derde keer dat ik fotos moet sturen. Nu 15 dagen later geen oplossing.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug en niks meer bij de gamma kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pedromarques