Klachten over Trust Krediet Beheer

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Trust Krediet Beheer in de categorie Incassobureaus. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Trust Krediet Beheer in de categorie Incassobureaus

4 klachten gemeld
1.7 /10
10 stemmen
10

Tijdslijn

TKB stuurt een incasso naar mij al is de vordering al weken betaald aan de leverancier. Vervolgens krijg je een brief. Je antwoord daarop via email, en daar krijg je geen reactie op. Vervolgens probeer je te bellen en kunnen ze de email... Lees meer

incasso kosten onterecht

Klacht van op 08 mei 2017 over Trust Krediet Beheer in de categorie Incassobureaus

Geachte mevrouw meneer had een betalingsregeling met de ANWB moest laatste termijn in mij betalen. Wat schets me verbazing kreeg in april deurwaarder tkb heb ze geschreven met kopie betalingstermijn. Heb in mei me laatste termijn voldaan. Maar hun willen incasso kosten ander dreigen met... Lees meer

incassokosten op ov chipkaart van ret

Klacht van op 08 februari 2017 over Trust Krediet Beheer in de categorie Incassobureaus

Al enige tijd geleden had ik van trust credit een factuur ontvangen van ov-chipkaart die nu geblokkeerd is bij de ret. Dat namelijk van mijn zoontje SUMEET Mewa is. hierbij heb ik wat copi op gestuurt tot heden heb ik... Lees meer

Ik kreeg van dit bedrijf TKB incasso te Amsterdam een brief met een aanmaning maar ik heb nooit van hun een brief gezien. Hoe kan een bedrijf een aanmaning sturen terwijl van hun uit geen Herring of ter kennis stelling van... Lees meer