Klachten over Trust Krediet Beheer

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Trust Krediet Beheer in de categorie Incassobureaus. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Trust Krediet Beheer in de categorie Incassobureaus

8 klachten gemeld
1.5 /10
13 stemmen
13

Tijdslijn

Geachte, via fb kon je een seniorenvoordeel kaart aanvragen ,maar ik heb die nooit een kaart ontvangen nooit ,een mail als ik de kaart ontvang dan zou ik een betaling krijgen .Ik heb vele keren gemaild ... Lees meer

Dreigen met proceskosten

Klacht van op 29 november 2018 over Trust Krediet Beheer in de categorie Incassobureaus

Autoverzekering bij de ANWB gehad, deze is beëindigd nadat ik te laat betaald had, als ik binnen een week zou betalen kon mijn verzekering gewoon weer doorlopen. Dit moest betaald zijn voor 7 oktober, echter overlijdt op 3 oktober mijn oma,... Lees meer

Dreigen gerechtelijke kosten

Klacht van op 12 november 2018 over Trust Krediet Beheer in de categorie Incassobureaus

Onbehouwen mails sturen ze. Inderdaad ik was te laat met betalen de fietsverzekering unigarant, daarom had ik gebeld dat ik alles op de rit aan het zetten was na 2 herseninfarcten. laatste contact met Unigarant gaf aan dat de dag... Lees meer

logicx mobiliteit bv

Klacht van op 03 augustus 2018 over Trust Krediet Beheer in de categorie Incassobureaus

We hebben een vervangwagen gehad 1 dag extra die we daar contant wilde betalen ze zeggen je krijg hiervoor een rekening. ze moesten een nederlands adres hebben dus ze gebruikten hun adres omdat ze zeiden dat dit zo moest en de... Lees meer

Vanwege uitblijven van betaling van mijn klant kon ik crediteur MAX-ICT niet tijdig betalen. Mijn klant had problemen met de kwaliteit van de spullen door MAX-ICT geleverd. Max-ICT schakelde TKB in die na een aanmaning snel en dagvaarding liet bezorgen.... Lees meer

Onterechte nota's

Klacht van op 06 maart 2018 over Trust Krediet Beheer in de categorie Incassobureaus

Ik ontving nota's van 123accu over zaken die ik niet besteld heb. Heb in het verleden wel bij hen bezteld en keurig betaald na ontvangst. Hoe het kan dat iemand zaken op mijn naam besteld is een raadsel voor me.... Lees meer

Dreiging en onheuse bejegening

Klacht van op 14 december 2017 over Trust Krediet Beheer in de categorie Incassobureaus

Geprobeerd op nette manier een betalingsregeling te treffen, contact gehad met Pim Roos als het moeilijk wordt gaat meneer Roos dreigen dat hij over de mogelijkheid beschikt om klanten te dwingen binnen 24-uur te betalen. Lees meer

TKB stuurt een incasso naar mij al is de vordering al weken betaald aan de leverancier. Vervolgens krijg je een brief. Je antwoord daarop via email, en daar krijg je geen reactie op. Vervolgens probeer je te bellen en kunnen ze de email... Lees meer