Klacht: Kavel met kinderwagenbakken zonder passende onderstellen verkocht als kinderwagens

JB12345 op 07 juli 2023 over Troostwijk Veilingen in de categorie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een kavel (omschrijving: pallet met kinderwagens) is aangeboden via Troostwijk Auctions/Troostwijk veilingen. Echter blijken er geen onderstellen (dus geen wielen) die er bij passen meegeleverd. Dit is met opzet niet zichtbaar gemaakt op de foto’s en tevens niet vermeld. Op de kijkdag hadden ze met opzet het in een grote dichte doos gedaan en mocht je de kinderwagens, wat dus alleen de bakken bleken te zijn niet van dichtbij bekijken. Op het indienen van de klacht via de mail (inclusief verzoek later om de mail te beantwoorden) krijg je geen reactie en telefonisch zijn nemen ze gewoon niet op.

Bij Troostwijk weten ze ook wel dat het geen prettige manier van zaken doen is wanneer ze dit soort incomplete kavels aanbieden en dan geen reactie sturen op een klacht. Het betekent ook dat verkopers die te goeder trouw zijn hun kavels het beste niet via Troostwijk kunnen aanbieden.
Bieders zullen afhaken, want Troostwijk is niet te vertrouwen en de verkopers zullen dus nooit een mooi bod krijgen, want er zullen steeds minder bieders overblijven. Als ze aangeven bij de verkopers dat ze geen klachten willen hebben over de verkochte goederen en dat anders juist de verkopers hun geld niet krijgen, dan zullen alleen maar goede spullen op een eerlijke manier worden aangeboden en kan Troostwijk veel meer winst maken.

Dus als je wel in de spiegel kunt kijken (omdat je eerlijk bent) biedt vooral geen spullen meer aan via Troostwijk veilingen, want ze geven jou als verkoper ook geen goede prijs, omdat ze met slechte en oneerlijke verkooppraktijken de bieders wegjagen.

Gewenste Oplossing:

- Geld terug
- Excuses dat een klacht niet wordt opgepakt binnen afzienbare tijd
- Troostwijk dient de verkoper er op aan te spreken dat je niet een pallet met kinderwagenbakken, die dus onbruikbaar en onverkoopbaar zijn te verkopen onder de noemer 'kinderwagens'. En evt. verkopers te verbannen van hun platform bij soortgelijke oplichtingspraktijken
- Het zou mooi zijn als ze in de voorwaarden voor de verkopende partij opnemen dat er duidelijke, goede foto's bijgevoegd dienen te worden en dat de omschrijving dient te kloppen met wat wordt geleverd.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Troostwijk Veilingen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Troostwijk Veilingen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JB12345