Klacht: Troep gevonden uit de cigeretten

op 20 september 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had een peuk verkruimeld om jointje te draaien maar plotseling kwam er stoffig wol of textiel of dat spul waar van de filter gemaakt is maar als ik dit dus had opgerookt was het nie best geweest ik ga het opsturen naar radboud ziekkehuis en wil weten wat er allemaal in zit en wat voor stoffen in dat textiel die eruit kwam tusse de tabak

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon dat dit word onderzocht zodat jullie kunnen bewijzen dat dit echt is want dit is niet wat een klant verdiend na 12jaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Burak toprak