Klacht: Trein Zevenbergen Goes

op 17 oktober 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dagelijks ga ik met de trein naar Goes. Ik moet overstappen in Roosendaal. Nu kom ik om half 9 aan, zodat ik op tijd op school ben. De trein vertrekt in de nieuwe dienstregeling een kwartier vroeger. Op de terugreis is het nog erger. Ook hier vertrekt de trein een kwartier later en moet ik 22 minuten wachten voordat de stoptrein naar Den Haag vertrekt.
Dagelijks dus 45 minuten extra reistijd!

Gewenste Oplossing:

Terug naar reisschema zoals het nu is. Maar in ieder geval de stoptrein in Roosendaal beter aan laten sluiten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Petraatje646