Klacht: Trein rijd gewoon weg

[email protected] op 03 april 2018 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta 10 minuten op de trein te wachten en dan komt hij aan loop ik 1 deur verder en toen vloten ze al. Vind ik niet kunnen moet toch de mogelijkheid hebben om in te stappen of niet Ik ben hier zeer ontevreden over

Dit was de trein van hardinxveld naar geldermalsen van 06:56 op 3 april dus vandaag!

Ik hoop dat jullie hier wat mee doen.

Groet,
Brian

Gewenste Oplossing:

Nu totaal niet!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 03 april 2018 om 07:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste [email protected],

Wat jammer om te lezen dat jij eigenlijk geen tijd hebt gekregen om in te stappen. Begrijpelijk dat je daar van baalt. Ik ga er intern melding van maken zodat deze situatie besproken kan worden. Excuses voor het ervaren ongemak! Ik hoop dat je in de toekomst verbetering ervaart.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.comArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^Manon
Medewerker Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door