Klacht: Trein maakt rit naar Den helder WEER niet af

op 19 juni 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag, zoals vaker maakt vandaag de intercity naar Den helder de rit weer eens niet af naar de eindbestemming. Deze stopt dan in Anna Paulowna en er wordt zonder excuus verwacht dat de passagiers een half uur wachten. Ik heb een abonnement bij de NS en verwacht ook gewoon dat ik goed kan reizen en dat niet elke keer bij +- 10 minuten vertraging de rit wordt ingekort. Deze keer ben ik het gewoon zat! Er zou al een oplossing zijn voor dit probleem maar die is er absoluut niet.

Gewenste Oplossing:

Trein traject af laten rijden tot Den Helder bij vertraging.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rebecca P