Klacht: trein komt te laat aan

op 06 september 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste NS ik reis elke dag met de intercity van Breda naar Dordrecht ik heb de trein van 7.09 nu komt elke dag net voordat mijn trein komt een giga goederentrein die altijd voorrang krijgt, mijn trein komt te laat binnen en rijd ook nog eens zeer langzaam bij Lage Zwaluwe en de Moerdijkbrug dit is ook een nieuw fenomeen.
Ik kom elke dag te laat in Dordrecht aan en mis mijn bus aansluiting die ook zeer krap is. ik kom al weken te laat op mijn werk.dit wordt een probleem voor mij. zeg niet dat ik een trein eerder moet nemen wat ik heb al een hele lange reistijd. ik hoop dat u mijn situatie begrijpt .
wat is hier de oorzaak van dat de trein die niet meer op tijd aankomt.

Graag krijg ik van u een reactie.

Gewenste Oplossing:

laat de goederen trein niet in de spits rijden of als er meer tijd tussen
binnen komende en vertrekkende treinen zit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 03 oktober 2016 om 07:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door anneketimmerman@hotmail.com