Klacht: Traytjes Export Bier

op 25 november 2016 over Dekamarkt in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al 12 jaar komen we bij de Deka Planetenlaan voor de dagelijkse boodschappen. Iedere week haal ik ook een traytje “Export bier”. Al weken lang staan er geen traytjes meer op de vloer. Ik moet dan speciaal vragen aan het personeel of ze er nog één in het magazijn hebben. Ik woon op 3 hoog. Erg lastig die losse blikken.
Ik heb mijn beklag gedaan en kreeg te horen dat dit “alcoholisten bier” was, en dat dit waarschijnlijk niet tot hun doelgroep behoorde? Dat dit misschien beleid was?
PARDON ???
De laatste tijd zijn de traytjes ook niet meer in het magazijn voorradig. Dus 24 losse blikjes in de kar, op de band en vervolgens in de tas.
Nu is de tas omgevallen in de auto, en is er een blikje lek geraakt in mijn auto!
Ik ben er zo klaar mee met dit beleid!
Als oplossing kreeg ik te horen dat ik maar online moest gaan bestellen? Ik word de winkel uitgejaagd?
Ik ga niet 3 uur thuis zitten wachten op mijn boodschappen.
Als ik elders mijn heil moet gaan zoeken voor mijn traytje bier, doe ik daar ook de rest van mijn boodschappen. Lijkt mij logisch toch?

Gewenste Oplossing:

Traytjes terug in de winkel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dekamarkt over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dekamarkt in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dekamarkt een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dekamarkt

Heeft op 19 december 2016 om 09:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Over de presentatie van het bier kan ik u als volgt informeren. DekaMarkt heeft onlangs besloten om de blikken Export bier alleen nog maar los te presenteren om zo zwerfkarton in de winkel te verminderen.
Als u dichte trays wilt meenemen kunt u altijd aan een winkelmedewerker vragen of deze nog op voorraad zijn. Dit zal lang niet altijd het geval zijn omdat deze artikelen direct na levering worden gevuld in de schappen. Indien u dit wenst kunt u wel een paar dagen van te voren 1 of meerdere trays bestellen, deze worden dan in dichte tray achter in het magazijn bewaard, zodat u ze gesloten kunt meenemen.

Ik wens u een fijne dag toe en alvast fijne feestdagen,
Klantenservice DekaMarkt

Alle klachten die gemeld zijn door mail@ronaldvanleeuwen.nl