Klacht: Transfer niet uitvoeren

op 21 juli 2017 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De afgelopen maand kan ik opeens geen geld meer overmaken naar Gambia, terwijl dat daarvoor wel kon. Redenen zijn vaag. Het geld wordt wel weer terug gestort, maar daar hebben mijn Gambiaanse vrienden niets aan!

Gewenste Oplossing:

Als de transfers gewoon weer plaats vinden of wanneer de redenen transparant zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Kees Droger

10 maanden geleden - Ik mag geen transfers meer uitvoeren om heel vage redenen. Wel wordt een klachtenprocedure aangeboden, die niet alleen mijn privacy zou aantasten, maar ook die van ontvangers en medesponsors. Dus dat ga ik niet doen. Einde samenwerking dus, maar op een heel onbevredigende manier!

Alle klachten die gemeld zijn door Kees Droger