Klacht: Trailer ParaNorman tijdens ice Age 4

op 22 juli 2012 over PATHE in de categorie Bioscopen & Theaters

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de voorstelling van Ice Age ( kijkwijzerleeftijd 6) is er een trailer van ParaNorman getoond. Deze heeft echter een kijkwijzerleeftijd van 9 jaar!!! Onze zoon was zo bang van de zombies die hij zag dat we nog geen 10 minuten gezien hebben van de film waar we voor kwamen. Belachelijk dat een bioscoop geen rekening houd met de leeftijdadviezen die men zo mooi omschrijft op hun eigen site. Ook klachtenafhandeling is niet wat het moet zijn want ik kreeg de toezegging teruggebeld te worden over mijn klacht (nadat ik 3 x in de wacht was gezet en totaal ruim 10 minuten had gewacht voordat ik mijn klacht kon doorgeven) helaas is dit nog steeds niet gebeurt. Ook op de mail word niet gereageerd. Jammer hoor!

Gewenste Oplossing:

Betere bewaking voor trailers die getoond worden voor kinderfilms. En een tegemoetkoming voor de tickets die we hadden gekocht.

Alle klachten die gemeld zijn door FoxyM