Klacht: Traag na overzetting netwerk

op 11 oktober 2016 over Online in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg een tijd terug een brief thuisgestuurd, dat Online per 28 september 2016 zou overstappen naar een beter, sneller netwerk en dat het me slechts 5 cent meer zou kosten per maand. Prima dus, maar nu we over zijn stel ik via onafhankelijke tests vast dat ik er 4 Mbp/s op achteruit ben gegaan. Ik haalde voor de overstap snelheden rond de 12 Mbp/s (met een 30 Mbp/s abbo welteverstaan, nam ik voor lief) en nu is het 8 Mbp/s. Deze snelheid is bij lange na niet genoeg om goed te kunnen blijven gamen online of HD video’s in schappelijke tijden te laden.

Gewenste Oplossing:

Tevreden wanneer ik weer op de snelheid zit van vòòr de overzetting.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Online

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Online over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Online nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EenKlant001