Klacht: Total totaal onbereikbaar

op 06 juni 2018 over Total in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een contract via total. Ik ben in de tussentijd verhuisd en ik heb geprobeerd ze telefonisch te bereiken. Dit is onmogelijk. Ik heb 10 april een mail gestuurd. Daar gisteren een reactie op gehad. Met een telefoonnummer welke weer onbereikbaar is. Ze hebben ondertussen een factuur gestuurd met 1000 euro administratie kosten!

Gewenste Oplossing:

Ik wens per direct telefonisch contact!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Total

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Total nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ilona van topklus