Klacht: Totaal geen sercive na foute print

op 10 mei 2017 over Fotoalbum.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nog meer van hetzelfde hier… Ook ik heb in maart 2017 een album besteld en heb het toegestuurd gekregen met amper 5 foto’s in. Er was dus duidelijk iets misgelopen. Na veelvuldige telefoons en mails komt er totaal geen reactie. Ook op de website kan je niet meer terecht dus ik maak mij ernstige zorgen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een correct album geleverd krijgen. Ik heb hier weken aan gewerkt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fotoalbum.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fotoalbum.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door veraclijsters