Klacht: Topje stuk en nog niet gedragen

op 29 juli 2017 over Vero Moda in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorige week een roos topje gekocht bij Vero Moda. Toen ik thuis kwam heb ik het kaartje verwijderd maar toen zag ik dat het langs de zijkant gescheurd is op de naad. Toen ik het toch wou aantrekken schoot het bandje ook los dus deze is ook stuk aangezien het een bandje is dat je kon verkleinen/vergroten. Erg jammer voor die prijs.

Gewenste Oplossing:

Erg jammer dat het kaartje al verwijderd is want het is zonde van mijn geld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vero Moda

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vero Moda nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door E_