Klacht: top leerlaag gaat eray

op 07 juni 2021 over Lederland in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na een jaar ziet het bankstel er slechter uit dan ons oude bankstel dat 15 jaar oud is hier doen ze niets mee het zou gezegt zijn bij de verkoop dat het een gevoelig leer is dus ik heb een bank van 5000 euro waar ik niet op mag gaan zitten want dan slijt hij ook met het extra care pakket erbij ziet hij er uit of hij 20 jaar oud is .ik koop hier nooit niets meer

Gewenste Oplossing:

als ze het netjes oplossen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 59johan73